Sisäkatot asennettuna valtakunnallisesti

Meiltä saat laadukkaat Euroopan alueella valmistetut sisäkatot moneen käyttöön. Myymme ja asennamme stretch sisäkattoja kaikkialla Suomessa.

  • Asennamme mm. seuraavat sisäkatot:
  • sisäkatot PVC (matta-, satiini-, kiiltävä- tai lakkapinta)
  • akustiikkakatto
  • erilaiset printti- ja valokatot
Ota yhteyttä ›

Mikä on stretch-katto?

Stretch-sisäkatto on pingotettava sisäkatto, joka voidaan asentaa niin uudis- kuin saneerauskohteisiin.

Stretch-katon etuja ovat nopea ja vaivaton asennus, sekä tyylikäs ulkonäkö. Kattoa asennettaessa huonetta ei tarvitse edes tyhjentää huonekaluista. Katto asennetaan yhdessä osassa eikä asennuksessa synny lainkaan sotkua.

Mistä stretch katto on valmistettu ja miten se asennetaan?

Stretch katto on valmistettu PVC kalvosta, jonka ympärille on hitsattu "harppuuna". Ennen asennusta katto on noin 6-8% katon pinta-alaa pienempi.

Asennus suoritetaan asentamalla ensin sisäkattoihin suunniteltu alumiiniprofiili huoneen ympäri. Tämän jälkeen kattomateriaali lämmitetään 50 asteeseen jolloin se alkaa venymään. Kalvoa venytetään ja reunassa oleva harppuuna asennetaan alumiiniprofiilin lukitusuraan. Kalvo kutistuu viilentyessään saaden aikaan täydellisen kattopinnan.

Stretch-katon alle on mahdollista piilottaa piuhoja ja ilmastointiputkia. Kalvon pintaan voidaan asentaa lamppuja, palovaroittimia ja ilmastointiventtiileitä aivan samalla tavalla, kuin perinteisiin kattomateriaaleihin.

Ota yhteyttä ›

Millaisia vaihtoehtoja stretch sisäkatosta on tarjolla?

Stretch-kattoja on saatavilla lukuisissa eri väri- ja materiaalivaihtoehdoissa. Materiaaleina ovat kiiltävä, matta, satiini, läpikuultava ja metallihohto. Kaikkiin materiaalivaihtoehtoihin on mahdollista tulostaa kuvia asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Stretch-katot ovat turvallisia käyttää myös kosteissa tiloissa. Stretch-katoissa ei kasva pieneliöitä eikä se homehdu. Se ei myöskään allergisoi. Kosteus ei aiheuta katossa minkäänlaisia muutoksia.

Ota yhteyttä ›

Stretch-katto on uskomattoman kevyt. Paino on vain 240g/m2 ja se on kevyempi kuin mikään muu sisäkattomateriaali.

Stretch-kattoja on asennettu Euroopassa jo 40 vuotta. Stretch-katot ovat huoltovapaita eivätkä vaadi mitään korjaus tai huoltotoimenpiteitä. Katto puhdistetaan tarvittaessa pesuaineella ja mikrokuituliinalla.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita