Laadukkaat stretch sisäkatot asennettuna

Pyydä tarjous ›

MESK Stretch-katto Oy

MESK Stretch-katto Oy myy ja asentaa PVC kalvosta valmistettuja Stretch sisäkattoja. Stretch-sisäkatto on pingotettava sisäkatto, joka voidaan asentaa niin uudis- kuin saneerauskohteisiin.

Asennamme uusia sisäkattoja Helsingin, Espoon, Vantaan lisäksi ympäri Suomea. Palvelemme kuluttajia sekä yrityksiä sopimuksesta ympäri Suomen. Meillä on yli vuosikymmenen kokemus alalta ja työllistämme vakituisesti kolme asentajaa.

PVC taipuu moneen käyttöön

Sisäkattojen lisäksi stretch toimii mm. mainostauluna, tulosteina sekä akustiikan parantajana. Myös kosteiden tilojen, kuten uimahallien, sisäkatot voidaan rakentaa vinyylikattona stretch materiaaleista. Remontti- ja uudiskohteissa sisäkaton voi rakentaa jopa niin, että sen saa irrotettua helposti, jos sisäkaton alle tarvitsee piilottaa esimerkiksi kaapeleita ja muita virtajohtoja.

Tyytyväisyys­takuu sisäkaton asennukselle

Tyytyväisyystakuu sisäkaton asennukselle

Tarjoamme ammattitaitoista sisustuspalvelua suunnittelusta toteutukseen. Työntekijämme ovat kokeneita ammattilaisia.

Annamme työllemme tyytyväisyystakuun sillä olemme varmoja, että lopputulos on aina halutunlainen. Tuotteillamme on tehtaan myöntämä 10 vuoden takuu.

Ota yhteyttä ›

Tyytyväiset asiakkaat

Olemme joustava ja luotettava kumppani kaikenlaisiin kohteisiin. Avaimet käteen -pakettimme räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja aikataulun mukaisesti.

Mikkelin asuntomessuilla vuonna 2017 pääsimme nostamaan kirkkainta palkintoa, kun osallistuimme Honkatalojen kanssa asuntomessujen parhaimman talon rakentamiseen. Aiheesta lisää mm. täällä.

Lue lisää helposta sisäkaton asennuksesta, joka on sinulle vaivaton ja meille ammattilaisille nopea toimenpide.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita